dilluns, 25 de febrer de 2013

El sofà de casa

Bé, per fi i després de quasi un any i mig, ja estem instal·lats al nou piset, del qual ja us en he parlat, i ja podeu donar per fet que ho seguiré fent durant una bona temporada...
En el número de gener de la NW La Revista de Reus, en la meva crònica, ja vaig parlar del meu nou sofà nou, un sofà a mida que em van fabricar a Mobles Perpinyà i que per cert, va ser tot un regalasso del meu germanet!  Com apuntava a la crònica, vaig poder triar fins a l’últim detall: la tela, la forma, les dimensions, i ara, ja estic gaudint del meu sofà a casa.
Gràcies a la Mar Rodrigues i al Guillem Perpinyà, avui us puc explicar de forma il·lustrada tot el procés, des de la fabricació del meu sofà amb chaise-longe a mida, amb vellut i roba de ratlles de Designers Guild, fins que el vaig tenir instal·lat a casa:


1. Fet el xassís amb fusta de pi, a mida per a casa meva

2. Comencen a tallar la roba

3. Posen cingles al xassís de fusta, si les posen més
tibants serà més fort
 

Detall de l'entramat de cingles

4. Emproven la roba ja cosida al xassís

5. Anant cosint els coixins 

6. Revestint d'espuma tot el xassís

7. Entapissant el braç

8. Preparant els coixins 

9. Roba dels coixins cosida

10. A punt de muntar

11. Llest!

El sofà arribant a casa

Pujant per les escales


Ja el tenim a dalt!

Comencem a montar


I ja està, llest per gaudir-ne!
______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada