diumenge, 18 de maig de 2014

Zumba per una bona causa

Aquest dissabte he assistit a un esdeveniment solidari, saludable i alhora divertit: la Masterclass de Zumba organitzada per Reus Trail Solidari per tal de recaptar diners per poder participar a la Trailwalker de Intermon Oxfam, i alhora col·laborar amb aquesta ONG.
Una sessió de Zumba i Bokwa de 2h, celebrat a l’Institut Escola Pi de Burgar, de la que varem poder gaudir més de 170 persones, amb samarreta oficial inclosa, i que va comptat amb la col·laboració dels monitors Tony Trujillo de Elit, Laurent Recchia de  Recchia Danza i Dani Llasat de Fintness4live, que van ser els encarregats de fer-nos passar una molt bona estona tot fen una mica d'esport.


Dani Llasat de Fitness4live, Sonia Liz membre del Reus Trail Solidari i Laurent de Recchia Danza.
Font: Reus Trail Solidari
Tony Trujillo
Font: Reus Trail SolidariFont: Reus Trail Solidari

Font: Reus Trail Solidari

Font: Reus Trail Solidari

Per als que no coneixeu l’equip Reus Trail Solidari i el seu objectiu, i no hàgiu vist l’entrevista al programa Avui per Demà de Canal Reus TV, ni hàgiu escoltat l’entrevista per Radio Reus, avui us en faig cinc cèntims en aquest post:
El Reus Trail Solidari, és un dels equips participants a les Trailwalker de Intermon Oxfam, un dels desafiaments més durs i alhora més gratificants per la lluita contra la pobresa. A Espanya, dues curses, una ja celebrada el passat més d’abril entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, i la pròxima el 6 i 7 de juliol a Madrid. Cada una de 100km a caminar o corre en 32 hores per equips formats per quatre caminants i 2 assistents. Per la seva part, el Reus Trail Solidari està format per dos equips que treballen per la causa conjuntament. L’equip de la Trailwalker IO de Girona format per Jordi Hernández, Maite Grillo, Eduard Parra i Toni Tarés, i d’assistents Miquel A. García i Susana De Haro; i l’equip per la cursa de Madrid, format per: Miquel A. García, Susana De Haro, Jorge Valbuena i Jordi Hernández, que comptaran amb l’assistència de Natàlia Ferré, Cristina Ferré i Sonia Liz.

Font: Blog de l'equip Reus Trail Solidari (Cesc Photo)

Susana De Haro i Natàlia Ferré de Reus Trail Solidari
Membres de l'equip durant la celebració de la Masterclass Solidaria
Font: Reus Trail Solidari

Podeu col·laborar amb la Reus Trail Solidari i ajudar-los a aconseguir el seu repte actual: participar a la Trailwalker Intermon Oxfam de Madrid, a través de diferents maneres: comprant la polsera solidaria, aportant un donatiu que es pot fer a través del seu blog, aquí, o bé participant als actes que organitzen. Per tal de no perdre-us cap detall esteu atents al seu blog i a la seva fan page de facebook aquí
I el pròxim esdeveniment serà el dissabte 14 de juny: matí de Tapeo al bar La Lira, a les Peixateries Velles, de 12:00h a 15:00h. No us ho perdeu!!! 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada