dimarts, 25 d’agost de 2015

Una "Gran Ilusión"

Després de dues setmanes tenint el blog abandonat, torno a la càrrega! Alguns encara deveu estar de vacances, d’altres com jo, ja les hem gaudit, i segur que n’hi ha més d’un que se les ha deixat per aquest últim trimestre de l’any. La recomanació d’avui és per aquells que teniu algun dia lliure o vulgueu fer alguna cosa diferent aquest mes de setembre.
Aquet any, durant les nostres vacances hem fet “turisme de proximitat”. Aquest estiu no hi ha hagut cap viatge meravellós, però si descans, diversió, platja, gastronomia i família, i alguna cosa diferent hem fet, tot s’ha de dir...
Vam decidir passar uns dies a la “capital”, a Barcelona. Barcelona sempre és una bona idea. Un dels motius de la nostra visita a la ciutat comtal va ser la d’anar a veure un espectacle que ens havien recomanat amb gran entusiasme: La Gran Ilusión del Mago Pop, Antonio Díaz. Un espectacle que torna al Teatre Coliseum del 2 al 13 de setembre.


El jove mag de 28 anys nascut a Badia del Vallés (Barcelona),
Antonio Díaz, conegut també com el Mago Pop de la cadena de televisió Discovery Max, és considerat per diversos mitjans internacionals un dels il·lusionistes joves amb més projecció, guardonat amb el Premi Nacional de Màgia.
Darrera la seva aparença de nen que no ha trencat mai cap plat, un posat tímid, un barret de tall clàssic i una jaqueta de pell, hi ha un noi proper, murri i amb un talent imparable. El seu talent no es basa tan sols en fer trucs de màgia sorprenents, íntima o de gran format, sinó de fer-ho immers en un gran espectacle d’il·lusió, música, diversió i fantasia, on els jocs de màgia es van realitzant consecutivament un darrera l’altre, sense deixar-nos temps per assimilar-los, sense importància, sense dificultat aparent, donant com a resultat algun fet sorprenent, insòlit...màgic de debò!
La imatge casposa d’endevinar la carta escollida o fer aparèixer el conill del barret de copa, queda endarrere. Amb Antonio Díaz la màgia es modernitza i al mateix temps, torna a ser un art escènic, que a més, tal i com ell mateix diu, té un element que el fa únic: la sorpresa (el asombro)  


La veritat és que és fa difícil descriure amb paraules la meva opinió. És una gran passada!!! De fet, no és un espectacle recomanable, sinó que gaudir-ne hauria de ser de caràcter obligatori per a tothom! Un cop vius d’un espectacle com aquest, l’imaginari que tenim del concepte màgia canvia, passant a ser quelcom sorprenentment emocionant. Segur que els que heu tingut la sort de veure’l penseu igual que jo, i als que encara no ho heu fet, recordar-vos que ara en teniu una nova oportunitat, perquè el Mago Pop torna al Teatre Coliseum, només dues setmanes! Del 2 al 13 de setembre, i sinó us tocarà anar a Madrid, del 16 de setembre, fins a l’1 de novembre al Teatre Calderón. Afanyeu-vos a comprar la vostra entrada!Una observació: pots preguntar-te com ho fa, però seràs incapaç de comprendre el que has vist, així que el millor és deixar-se portar (“enganyar”), sorprendre, emocionar-nos, i gaudir d’una gran il·lusió! Perquè tal i com diu l’Antonio Díaz, el Mago Pop: “porque la màgia es tan bonita, que a veces pasan cosas...como esta....” Dentro vídeo!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada