dilluns, 4 de gener de 2016

SYL: Arquitectura i Joies

Primer post de l’any! I començo amb novetats! L’any ha començat amb unes rebaixes avançades a molts dels comerços de la ciutat, fet que a molts ens van molt bé per fer les últimes compres d’aquestes festes. Però també ara és un bon moment per descobrir comerços nous on potser trobem un regal diferent i especial.
La setmana passada vaig tenir el plaer de conèixer SYL un nou establiment inaugurat recentment, el passat 12 de desembre. SYL és un espai singular i les inicials de la propietària, l'arquitecta reusenca Sandra Yubero Lahoz,  que donen nom a la marca i a un estudi situat a peu de carrer.Des d'aquest local situat al Camí de l'Aleixar, nº 71, la Sandra dissenya igual edificis que joies. Dos disciplines que d'entrada semblen allunyades entre si, però que ella aconsegueix interpretar-les d'una forma conjunta. Treballades per separat, però que al mateix temps es complementen.Aplicar els coneixements d’una professió tan conceptual i tècnica com l’arquitectura a un art artesanal i creatiu com la joiera, això és el que ens ofereix SYL. Ajuntant en un sol concepte la seva professió acadèmica amb la seva afició que ha anat perfeccionant al llarg dels anys a través de la realització de cursos; fusionant tècniques modernes amb l'artesania, sense límits i sense prejudicis.


  
A SYL, actualment podeu trobar-hi la seva primera col·lecció de joies sota el nom de ONE. Com el seu nom indica és el començament d’un projecte, la col·lecció número 1, la primera. Però també és una peça, una peça que es pot transformar, adaptant-la a diferents posicions, simple i alhora complexa amb la que l’usuari pot fer-se la seva joia, al seu gust. ONE és una col·lecció formada per diferents joies on els protagonistes són 2 elements simples: el cercle i el quadrat, de 5 colors diferents: plata, or, negre, blanc i vermell muntada en or o plata, i de diferents mides. 


I com ja s’intueix amb el nom de la seva col·lecció, darrera de l’1 ve el 2, així que no caldrà que esperem gaire per descobrir la seva segona col·lecció TWO, que sortirà a finals de gener-febrer. Us puc avançar que serà una col·lecció dissenyada en 3D formada per unes aliances molt especials realitzades en or i plata. Anells que van més enllà de la clàssica i típica aliança de noces.

La filosofia de la dissenyadora és oferir un producte diferent, de qualitat, únic i innovador, amb un disseny actual, ple de simbolisme i personalitzat, i tot a uns preus assequibles, així que podem trobar peces de la col·lecció ONE a partir dels 50€ i fins als 100€ aprox., amb algunes excepcions que poden tenir un valor superior.
Actualment podem comprar les seves peces directament a l’establiment, però en breu, també les tindrem disponibles online.


Però a més, a SYL, la Sandra ens dissenyar a mida segons la nostra personalitat, les nostres necessitats i gustos. Igual que ens dissenya un habitatge a mida, també ens pot dissenyar una joia a mida. Interesant no? 
La cosa promet perquè la propietària vol anar més enllà, i tenint clar el potencial creatiu i emprenedor que existeix a la nostra ciutat, vol crear d’aquest nou espai un “Concep Store” on apropar l’artesà al client final a través de cooperacions, amb la realització de diferents esdeveniments. Caldrà no perdre-li la pista....

Enllaços d'interés: 
Fan Page Facebook SYL

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada